0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Alex Luey kämpar mot cancer i tre år och dör
23 Dec

Alex Luey kämpar mot cancer i tre år och dör

Luey är 15 år gammal och fick diagnosen osteosarkom i september 2016. Som ett resultat av osteosarkom amputerades bencancer i hans högra ben. Inför cancer visade Luey mognad och mod. I morse tillkännagav Scott Luey den olyckliga nyheten på Twitter att Luey dog medan han sov på sjukhuset. Fotbolls NHL Tröjor-fansen lämnade efter tre års kamp mot cancer.

Luey var ursprungligen ett fan av Ovechkin eftersom de har samma namn, och hans största uppskattning är hans uthållighet. Den 8 oktober 2017 träffade Ovechkin Luey först i en Washington Capitals Tröja. Efter att Ovechkin lovade att göra mål för Luey uppnådde Ovechkin ett hat-trick. Efter matchen besökte Luey huvudstaden i omklädningsrummet. Ovechkin postade på Twitter och var tråkigt att höra Luey avgång. Han inspirerade mig och vårt team att använda sin styrka. Vi kommer att be för honom. Ett av Tom Wilsons modigaste barn. Vi kommer att sakna dig.

Det är olyckliga nyheter att Alex Luey tre-åriga kamp mot cancer är över. Himlen är fri från sjukdom och smärta och vilar.

Du kan vara intresserad av produkterna nedan