0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Bobrovsky bygger ett rykte för Blue Jackets
29 Apr

Bobrovsky bygger ett rykte för Blue Jackets

Han är vår bästa spelare för att vinna Vezina-trofén två gånger i två karriärer under säsongen 2012-13 och 2016-17 säsongen. Fläktar är villiga att bära en NHL Tröjor för att följa honom. Denna säsong, i hans NHL-karriär, blev Bobrovsky den bästa spelaren i lagets slutspel för första gången. Skillnaden är fantastisk.

Columbus Blue Jackets svepte Tampa med Bobrovsky, i genomsnitt 2,01 per spel, med en genomsnittlig odds på .932. Det här är första gången Blue Jackets har vunnit playoffs-serien i 19 års historia. Fläktar kan inte vänta med att ha på sig en Columbus Blue Jackets Tröja för att vänta på slutspelet. Atkinson sa: "Hans självförtroende och hans uppmärksamhet och hur han gör affärer är det bästa jag någonsin har sett. Han har eliminerat sina lagkamrater oro över historien om playoffs. Han är vår bästa spelare."

För Bobrovsky i spelet kan han sägas vara den bästa målvakten i Columbus Blue Jackets. Och han har alltid varit i bästa delen av spelet. Detta är också en stor anledning till att fansen lockas.

Du kan vara intresserad av produkterna nedan