0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Carey Price osäker på om han kan spela igen för Montreal Canadiens
26 Oct

Carey Price osäker på om han kan spela igen för Montreal Canadiens

Carey Price, 35, genomgick en knäoperation i juli förra året. Hans återhämtning har dock inte varit bra, och han har inte spelat den här säsongen, och han har placerats i långtidsskadereserven av Montreal Canadiens. Carey Price är dock skadad i den här åldern, och det finns ingen tydlig återhämtningstid, vilket är slutet på hans karriär för en spelare. Fansen kommer fortfarande att ta på sig NHL Tröjor och fortsätta att gå till platsen för att heja fram honom.

Carey Price sa på måndagen att han fortfarande har problem med att gå upp och ner för trappan. Men han sa också att han inte har några planer på att dra sig tillbaka från NHL, men han vet inte när eller om han kommer att kunna spela för Montreal Canadiens igen. För han hoppas kunna återvända till Montreal Canadiens någon gång. Jag tror att fansen kommer att fortsätta att stödja honom i Montreal Canadiens Tröja när det är dags.

Oavsett om han slutligen väljer att gå i pension tror jag att fansen kommer att stödja hans beslut. Men vi hoppas att han kan återhämta sig snabbt och fortsätta spela i NHL.

Du kan vara intresserad av produkterna nedan