0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Colorado Avalanche vinner första omgången i Western Conference
11 May

Colorado Avalanche vinner första omgången i Western Conference

Colorado Avalanche är i den första omgången av sin Western Conference-serie med Colorado Avalanche som tar sig an Nashville Predators i Game 4 på Bridgestone Arena. Fans i sina NHL Tröjor gick till läktaren för att heja fram dem. Och Colorado Avalanche hade också mycket tur att slå Nashville Predators med 5-3, och de vann den första omgången av Western Conference.

Colorado Avalanche startade snabbt sin egen eldiga offensiv, vilket gav Avalanche en 1-0-ledning vid 1:56 av den första kvarten. För att inte överträffa, gjorde Nashville Predators oavgjort matchen. De kommande tre kvarterna växlade ställningen indirekt, ställningen var 3-3. Colorado Avalanche gav dock inte upp sin offensiv och fortsatte att accelerera sin offensiv, Colorado Avalanche låste snabbt ställningen till 5-3. Vi Webbutiken säljer Colorado Avalanche Tröja, välkommen att höra av dig.

Det var en fantastisk match, och även om Nashville Predators förlorade mot Colorado Avalanche i slutändan, genom omväxlande poäng, gav Nashville Predators Colorado Avalanche en tuff kamp.

Du kan vara intresserad av produkterna nedan