0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Edmonton Oilers vinner fem raka matcher
02 Nov

Edmonton Oilers vinner fem raka matcher

På Rogers Square i går gav Edmonton Oilers och Nashville Predators ett underbart spel till fansen. Även om Nashville Predators tyvärr förlorade matchen, måste vi fortfarande ge spelarna lite uppmuntran. De behöver att vi tar på oss NHL Tröjor, heja på dem i publiken. Samtidigt hejar vi också på Edmonton Oilers.

Efter matchstart fick Nashville Predators en bra start och gjorde bara 34 sekunder in i matchen och gav dem en ledning med 1-0. Goddess of Luck tog dock väl hand om Edmonton Oilers idag. Edmonton Oilers kvitterade inte bara, utan utökade direkt ställningen till 5-1 under stilleståndet. Fansen som bar Edmonton Oilers Tröja var stolta över det. Nashville Predators, vars supportrar gradvis återfick formen, kunde till slut inte återhämta sig, och de två sidorna låste ställningen till 7-4, och Edmonton Oilers vann den slutliga segern.

Efter den här matchen har Edmonton Oilers vunnit fem matcher i rad, vilket är resultatet av att alla spelare arbetar tillsammans och vi är väldigt stolta över dem.

Du kan vara intresserad av produkterna nedan