0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Eugene Melnyk dör vid 62 år
30 Mar

Eugene Melnyk dör vid 62 år

Eugene Melnyk är 62 år i år, men livet kommer inte att fortsätta, hans tid är fixad vid 62 års ålder för alltid. Eugene Melnyk är inte bara en hockeyägare, han är också en filantrop som förbättrar livet för de behövande, särskilt undertjänade barn och organdonationer. Och även om Eugene Melnyk har lämnat, kommer hans arv alltid att saknas av världen. Jag tror att fans för närvarande också kommer att bära NHL Tröjor för att sörja hans bidrag till ishockeyn.

 Eugene Melnyk köpte Ottawa Senators operativa rättigheter 2003. Som sådan är Eugene ofta frispråkig och han älskar bara att ta på sig en Ottawa Senators Tröja och heja fram honom för sitt älskade lag. I framtiden kommer vi aldrig mer att se Eugene Melnyk i tröja. "Det är med stor sorg som Eugene Melnyks familj och Ottawa Senators hockeyorganisation tillkännager hans bortgång den 28 mars 2022, av sjukdom och mod", skrev Ottawa Senators på sin hemsida.

Vi kommer att sakna honom som fan och ägare till Ottawa Senators i nästan 20 år, och våra kondoleanser går till deras familj.

Du kan vara intresserad av produkterna nedan