0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Hall återvänder till New Jersey Devils att bekräftas
01 Mar

Hall återvänder till New Jersey Devils att bekräftas

Taylor Hall vann Hart Trophy förra säsongen som NHL MVP, som gjorde en karriär-hög 93 poäng i 76 matcher. Han gjorde 37 poäng i 33 matcher den här säsongen. Många fans är glada att ha på sig en NHL Tröjor för att gå med i sitt spel.

Hall missade två matcher efter skadan den 13 december, men den 23 december ökade han sina skador på Columbus Blue Jackets och har inte spelat sedan dess. Denna säsong återvände Hall till Devils lineup den här säsongen. Det finns fortfarande frågor. Den 27-årige anfallaren börjar omgående sin återhämtning och kommer regelbundet att utvärderas av Devils medicinska och utbildande personal för att bestämma sin specifika returtid. Självklart hoppas de fans som har New Jersey Devils Tröja att Hall kommer att vara på domstolen tidigt. Eftersom det här är en bra sak, men vi måste se till att han kan vara i en situation där skadan är helt bra.

Hall som Hart Trophy NHL MVP, och en ung spelare, då Hall kan ge oss mer spännande händelser efter återhämtningen, vi kommer att vänta och se.

Du kan vara intresserad av produkterna nedan