0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Hellebuycks mest populära Vezina Trophy
03 Oct

Hellebuycks mest populära Vezina Trophy

Connor Hellebuyck utför uppgiften den här säsongen. Winnipeg Jets målvaktare måste inte bara bevisa att hans prestationer förra säsongen inte var en fluke, men hans uppgift är att vara den sista försvaret för lag som förväntas spela bra på våren. Fläktar bär NHL Tröjor för att delta i detta spel.

Hellebuycks spel hjälpte Winnipeg Jets (52-20-10) vinner andra plats i Central Division och in i Western Conference Finals. De förlorade till Vegas Golden Knights i fem matcher. Hellebuyck, som hade en 2,36 mål mot motsats, en .924 spara procent och sex shutouts, slutade andra i Vezina Trophy röstningen bakom Pekka Rinne i Nashville Predators. Fläktarna hade Winnipeg Jets Tröja för att stödja deras favoritlag. I omröstningen vann Hellebuyck fem första röstvärden och vann Vasilevskiy (7 första platsen).

Hellebuyck anses vara nummer ett målvakt och framtida målvakt i vårt sinne och har alltid ansetts vara nummer ett målvakt och framtida målvakt i vårt sinne. Därför valdes Hellebuyck som den största anledningen till pre-season-favoriten för att vinna Vezina Trophy som NHLs bästa målvakt.

Du kan vara intresserad av produkterna nedan