0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Jacob Trouba blir kapten för New York Rangers
10 Aug

Jacob Trouba blir kapten för New York Rangers

Jacob Trouba, 28, byttes till New York Rangers av Winnipeg Jets 2019 och skrev på ett sjuårigt avtal med New York Rangers. Han tog på sig en New York Rangers- NHL Tröjor i väntan på fansen. Säsongsinledningen 2019-20 var en karriärhöjd den 3 oktober mot hans tidigare lag, Winnipeg Jets. Jacob Trouba blev den första försvarsspelaren att göra en 3:a i sin New York Rangers-debut.

Jacob Trouba, som har spelat för New York Rangers, har också blivit uppmärksammad av laget. Jacob Trouba sa i tisdags att general manager Drury gav honom sin blå New York Rangers Tröja i storlek 8 med ett "C" fastsytt framtill. "Min fru och jag skrattade efter det för jag visste inte vad jag skulle säga. Men han berättade för mig och jag var så exalterad." New York Rangers tränare sa att Jacob Trouba var som en karaktär och en ledare. Unga spelare, han hjälpte dem att bli bättre spelare under hans vingar.

Detta är en spelares ära och lagets förtroende för honom, och det representerar också hans förmåga. Vi ser fram emot hans ledarskap i New York Rangers för att skapa mer briljans.

Du kan vara intresserad av produkterna nedan