0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Josi vill fortsätta spela för Predators
02 Sep

Josi vill fortsätta spela för Predators

29-åringen Josi är försvarare för Nashville Predators. Han tecknade ett sjuårskontrakt med Predators sommaren 2013. Josi gjorde också 56 poäng i 82 matcher med säsong förra säsongen och fick 4 poäng i sex matcher i Stanley Cup-slutspelet. Josi blir en obegränsad spelare efter säsongens slut. Fans hoppas också att han kan fortsätta att bära Predators-NHL Tröjor.

Josi lade också fram sina egna idéer för kontraktets utgång nästa år. Josi sa: ”Jag har aldrig gjort det hemligt. Jag vill stanna hos Nashville Predators och hoppas att han kan skriva under kontraktförlängning med Nashville Predators. Generaldirektören för Predators svarade också på Josis kontrakt, Josis slutspelet i hans paus. Truppen har en hög position och Nashville Predators Tröja kommer fortfarande att tillhöra Josi. Vi kommer att prata med hans agent för hans fortsatta närvaro på Predators.

Josi är fortfarande i koncentrationsspelet, och vi tror också att hans ekonomiska folk kommer att ge goda nyheter till fansen. Jag önskar honom lycka till i nästa spel.

Du kan vara intresserad av produkterna nedan