0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Kuznetsov kan återvända för att spela mot New Jersey Devils
30 Nov

Kuznetsov kan återvända för att spela mot New Jersey Devils

Kuznetsov väljer att vila mot Winnipeg Jets på grund av smärtan Kuznetsov är en fullvärdig deltagare i Washington Capitals och kommer att återvända till New Jersey Devils lineup Coach Todd Reirden bekräftar genom medicinsk bekräftelse om Kuznetsov kommer att konkurrera med New Jersey Devils ;. Fans bär NHL Tröjor ser fram emot att vänta på honom på domstolen.

Kuznetsov gjorde 21 poäng (6 mål, 15 assist) på 18 matcher den här säsongen och har inte upplevt några bakslag eftersom han återupptog skridskor på måndag. Han övade på Washington Capitals i en ljusblå kontakt Tröja på onsdag och praktiserade klädd i en vanlig röd Washington Capitals Tröja på torsdag, då han tränade med framåt Jakub Vrana och Brett Connolly. "ett bra steg för framsteg i dag, är förstås till fullo praktiseras", säger Reirden. "Vi kommer att se vad han är som i morgon. jag ser honom där mycket väl Idag är det säkert. "

För att Kuznetsov ska dyka upp i New Jersey Devils lineup tror jag att det här är vad tusentals fans har sett fram emot. Låt oss vänta och se.

Du kan vara intresserad av produkterna nedan