0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Mark Scheifele ser fram emot en nystart för Winnipeg Jets
17 Aug

Mark Scheifele ser fram emot en nystart för Winnipeg Jets

Mark Scheifele, 29, valdes ut av Winnipeg Jets med nummer 7 i den första omgången av 2011 års NHL-draft, vilket markerar Scheifeles 12:e NHL-säsong. Och han kommer att stanna hos Winnipeg Jets, och han kommer att se en förvandling med Winnipeg Jets den här säsongen. Många föräldrar förbereder sina barn en egen NHL Tröjor.

Dave Lowry fick sparken av Winnipeg Jets förra månaden, och Rick Bowness ersatte Dave Lowry som ny tränare för Winnipeg Jets. Mark Scheifele sa att Rick Bowness blev tränare för Winnipeg Jets och han tror att det kommer att bli en nystart och att vi har ett fantastiskt lag. Vi har en fantastisk grupp människor. Varje spelare är stolt över att ha en Winnipeg Jets Tröja. Han verkade vara en bra kommunikatör när han visste att Rick Bowness skulle komma, och jag var verkligen upprymd. Varje spelare vill kunna ändra det nuvarande tillståndet för Winnipeg Jets, vilket kommer att vara fördelaktigt för utvecklingsriktningen och lagets utseende.

Med ankomsten av en ny tränare är Mark Scheifele spänd på den kommande säsongen och hur saker och ting kommer att förändras. Vi ser också fram emot förändringarna för den nya säsongen av Winnipeg Jets.

Du kan vara intresserad av produkterna nedan