0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Matthews är redo att återvända till Toronto Maple Leafs
28 Nov

Matthews är redo att återvända till Toronto Maple Leafs

Matthews blev skadad när han blev slagen av Winnipeg Jets defensiv spelare Jacob Trouba under 3: e segern i Toronto Maple Leafs den 27 oktober. Matthews hade regelbundna NHL Tröjor för första gången på tisdag och deltog i vissa kampövningar.

Matthews sa att han är redo att återvända till utställningen och spelar mot Toronto Maple Leafs mot San Jose Sharks. De kommer att överlåta tillstånd från den medicinska personalen. Den 21-åriga mitten sa: "Jag mår bra. Han missade 14 matcher på grund av axelskada. Jag anser att jag är redo i morgon. Jag måste fortfarande prata med medicinsk personal, men bara jag. Faktum är att jag känner att jag är redo. "Den 18 november deltog Matthews i en valfri morgonskridskoåkning, och han bar första gången alla övningar i kontakt Toronto Maple Leafs Tröja. Det känns allt bra, men jag tror att det riktiga testet är spel.

Coach Mike Babcock sade att beslutet om huruvida Matthews kommer att återvända onsdagen kommer inte att göras förrän på morgonen. Låt oss se fram emot det.

Du kan vara intresserad av produkterna nedan