0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
NHL -spelare fick delta i vinter -OS 2022
08 Sep

NHL -spelare fick delta i vinter -OS 2022

NHL och NHLPA har nått en överenskommelse med International Ice Hockey Company att de kommer att lämna en period för att delta i vinter -OS i Peking 2022 för NHL. Det betyder att spelarna återigen befinner sig på världens största scen, och fans över hela världen kommer att bära sina favoritlags NHL Tröjor för att se matchen.

Enligt avtalet kommer NHL att avsätta en 3-veckors lucka för spelarna. Avtalet förbehåller sig dock också rätten att säga upp för NHL och NHLPA. Om på grund av epidemin har båda parter rätt att hindra spelare från att delta. Naturligtvis, oavsett om det är fans eller spelare, vill de alla kunna bära en NHL tröjor med eget tryck och dyka upp på planen. NFL -vicepresidenten sa att vi förstår entusiasmen hos NHL -spelare att representera sina respektive länder och vi är mycket glada över att nå en överenskommelse som gör det möjligt för bästa ishockeyspelare från olika länder att återvända till OS och tävla på samma scen.

Det är ingen lätt uppgift för NHL -spelare att återvända till vinter -OS. Låt oss se fram emot deras framgångar i vinter -OS.

Du kan vara intresserad av produkterna nedan