0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Ovechkins första match sedan skadan
04 May

Ovechkins första match sedan skadan

NHL grundserien är över och i Eastern Conference kommer Washington Capitals att möta Florida Panthers i den första omgången av spelet. Ovechkin kommer att spela i det här spelet. Det här blir Ovechkins första match efter att han återhämtat sig från skadan. Fans kommer att gå till scenen iklädda NHL Tröjor för att heja på dem.

Ovechkin ligger fyra i NHL och leder Washington Capitals med 50 mål i grundserien den här säsongen. Han blev också den äldsta spelaren i ligans historia att göra 50 mål på en säsong. Ovechkin är mycket viktig för Washington Capitals. Ovechkin missade de tre senaste matcherna och förlorade alla, vilket räcker för att visa att Ovechkin är en oumbärlig kärnspelare för Washington Capitals. Iförd en Washington Capitals Tröja har Ovechkin återvänt från skada, och han sa att han är redo för starten av Stanley Cup-slutspelet, Ovechkin kommer att möta Florida Panthers i Game 1 i Eastern Conference.

Ovechkin är den bästa spelaren i ligan, och han är också Washington Capitals tuffaste kniv. Vi får se vem som vinner matchen mellan Washington Capitals och Florida Panthers.

Du kan vara intresserad av produkterna nedan