0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Poulin tecknade ett treårigt kontrakt med Pittsburgh Penguins
23 Sep

Poulin tecknade ett treårigt kontrakt med Pittsburgh Penguins

Poulin är 18 år i år. I det senaste valet i första omgången rankade Poulin 21: a totalt, och Pittsburgh Penguins tillkännagav att han hade tecknat ett treårigt ingångskontrakt med Poulin i den första rundan av nybörjare. Fans kommer att köpa en NHL Tröjor och välkomna honom att gå med.

Under de två säsongerna för Poulin Quebec Major Hockey League's Sherbrooke gjorde han 121 poäng (45 mål, 76 assists) i 122 matcher och rankade som sjunde i Sherbrooke historia. Nu kommer han att ha på sig en Pittsburgh Penguins Tröja och ge oss mer underbara föreställningar. Jim Rutherford, chef för Pittsburgh Penguins, sa: "Poulin är en bra ung framåt. Hans stil är svårt att tävla med. Hans träningsläger är mycket bra, vi är mycket glada att få hans signering och ser fram emot hans tillväxt." Om Pittsburgh Penguins-teamet är kvalificerat för Poulin omvandlas han till en professionell spelare 2021-22.

Vi ser också fram emot tillväxten av Poulin och vi kommer att möta för att stödja den unga tonåringen att ha en god utveckling.

Du kan vara intresserad av produkterna nedan