0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Tage Thompson får ett kontrakt på 50 miljoner dollar
31 Aug

Tage Thompson får ett kontrakt på 50 miljoner dollar

Tage Thompson är 24 år och tillhör den yngre generationen i denna karriär. Han lockade också tusentals fans i NHL Tröjor att ansluta sig till hans led. Tage Thompson skrev på ett treårigt kontrakt på 4,2 miljoner dollar med Buffalo Sabres den 5 oktober 2020, och den nya säsongen blir Tage Thompsons sista säsong.

Tage Thompson hade en bra säsong förra säsongen och gjorde 68 poäng på 78 matcher, en hög karriär. General managern för Buffalo Sabres sa att Tage Thompson förkroppsligar det vi förväntar oss av varje spelare som bär Buffalo Sabres tröjan, och han är övertygad om att Buffalo Sabres bara kan nå högre höjder under ledning av Tage Thompson. Som ett resultat gick Tage Thompson med på en sjuårig förlängning med Tage Thompson värd 50 miljoner dollar. Kontraktet, som börjar nästa säsong, är värt i genomsnitt 7,14 miljoner dollar per år.

Tage Thompson uttryckte sin önskan att stanna hos Buffalo Sabres efter förra säsongen, och nu när de drömmarna har gått i uppfyllelse kan vi förvänta oss mer av honom.

Du kan vara intresserad av produkterna nedan