0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Trotz lämnar koppen efter koppen
26 Nov

Trotz lämnar koppen efter koppen

11 dagar efter Capitals vann Stanley Cup, valde Capitals coach Trotz att säga upp sig till Islanders. Trotz kommer alltid att vara den första spelaren för att rikta Capitals till Stanley Cup. Kapitalerna vann Stanley Cup, men Trotz påverkan ligger utanför detta intervall. För detta ändamål uttryckte många fans med NHL Tröjor sin sorg.

I 4-3-segern mot Vegas Golden Knights den 7 juni och koppparaden på Constitution Avenue, firar huvudstäder efterglödningen av firandet. Den 12 juni avgick de efter att ha hört att Trotz inte kunde komma överens om det nya kontraktet. Tre dagar senare blev han tränare för Islanders. Många fans som bär Washington Capitals Tröja är chockade. De flesta av huvudstäderna såg sist Trotz och de sa farväl under offseasonen. De trodde aldrig att det skulle vara deras sista samtal med honom som tränare.

Förra säsongen uppskattade spelarna den vinnande cupen förra säsongen och uttryckte tack till Trotz för att göra ett genombrott i koppen. Han kommer alltid att vara en viktig del av sitt lag.

Du kan vara intresserad av produkterna nedan