0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Weber kan återvända till Montreal Canadiens
23 Nov

Weber kan återvända till Montreal Canadiens

Weber använde artroskopisk kirurgi för att reparera menisken på höger knä den 19 juni och förväntas inte återhämta sig till december. Många fans med NHL Tröjor ser fram emot hans närvaro. Han började åka skridskor den 11 oktober. Weber gjorde sin debut på Montreal Canadiens i slutet av november mot Carolina Hurricanes.

Weber, som heter oktober Canadiens den 1 oktober, gjorde 16 poäng i 26 matcher förra säsongen. Han drabbades av en vänster fotskada den 13 december och gick igenom operationen den 13 mars. Han var andra bland aktiva NHL-försvarare, med 189 mål efterföljande Zdeno Chara från Boston Bruins. Sjunde poängen är 501 poäng. Många fans är villiga att följa honom i en Montreal Canadiens Tröja.

Julien sa. "Det är ingen tvekan om att närvaron närmar sig närmare närmare, människor blir allt mer upphetsade. Som sagt, om allt går bra, kommer de att se honom snart. Han är kaptenen på den här hockeyklubben. Han är is. Ledare på isen och isen, när du saknar en spelare så här, gör det en skillnad. "

Du kan vara intresserad av produkterna nedan