0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Zdeno Chara skriver på ett endagskontrakt med Boston Bruins
21 Sep

Zdeno Chara skriver på ett endagskontrakt med Boston Bruins

Zdeno Chara är 45 år i år, han har 25 säsonger i karriären, det här är definitivt en veteranspelare. Zdeno Charas karriär har också varit i olika lag, och de Boston Bruins som varit längst, och han kommer att fortsätta att bära en Boston Bruins- NHL Tröjor den sista dagen av sin karriär och väljer att officiellt gå i pension.

Zdeno Chara har officiellt meddelat sin avgång och kommer att skriva på ett endagskontrakt med Boston Bruins på TD Garden. Han kommer att ta farväl av scenen han älskar. Charla skrev på Instagram. "Jag är hedrad att vara tillbaka på TD Garden idag, skriva på ett endagskontrakt och officiellt avsluta min karriär på ett lag som betyder så mycket för mig och min familj. Så många människor har bidragit till min framgång, inklusive er alla, och jag ser fram emot att tacka alla ordentligt i eftermiddag.Här har vi Boston Bruins Tröja till salu på vår officiella hemsida, välkommen att komma och köpa.

Pensionering är det enda sättet för varje spelare. Detta är slutet på varje spelares karriär och början på ett nytt kapitel i hans liv. Vi önskar honom lycka till.

Du kan vara intresserad av produkterna nedan